Більшість людей з ожирінням не вважають свою зайву вагу проблемою

Нові експерименти, реалізовані командою фахівців, показали, що більшість чоловіків і жінок, які мають ожиріння, не вважають свою зайву вагу проблемою.

Такий висновок зробили співробітники з клінічного центру, розташованого в Сполучених Штатах Америки. Слід зауважити, що багатьох людей це захворювання не лякає, більше того, хлопці та дівчата вважають такий стан абсолютно нормальним. Згідно зі статистичними даними, на початок 90-х років 56% жителів США мали ожиріння, однак не всі визнали той факт, що у них є серйозні проблеми зі здоров’ям, які не тільки псують фігуру, але і негативно відбиваються на загальному самопочутті.

Фахівці стверджують, що в даний час число американців з надмірною масою тіла, значно збільшилася. Більшість людей не згодні з тим, що у них є проблеми з вагою. Медики пояснюють це впливом навколишнього середовища і телебачення на свідомість чоловіків і жінок.

Вчені стверджують, що ожиріння може бути причиною розвитку складних недуг серцево-судинної системи і шлунково-кишкового тракту.