2 дієвих інгредієнти для позбавлення від запалень і хронічних захворювань

Про потужну дію цих інгредієнтів знала давно, але про те що їх комбінація має таку силу, дізналася тільки зараз! Я вражена їх цілющими можливостями!

Древні східні релігії відомі своєю здатністю використовувати цілющі трави і екстракти. Одними з яких є куркума і перець, з їх допомогою виліковуються багато хвороб, у тому числі і хронічні.

Куркума має біологічно активний інгредієнт, якого назвали куркуміном, який має потужні протизапальні властивості, що робить його одним з найвідоміших корисних інгредієнтів нині.

Чорний перець також має потужні цілющі властивості і їх застосовують для лікування багатьох проблем зі здоров’ям, починаючи від втрати ваги до допомоги в лікуванні раку.

Ці дві потужні спеції в недавньому минулому були об’єднані, щоб створити одну з найпотужніших комбінацій.

Куркумін сам по собі є дуже потужним засобом, але буває повільно працює в організмі через те, що він не завжди може засвоюватися організмом.

Він є одним з найпотужніших протизапальних засобів, що сприяють зменшенню набряків, знімає запалення у нирках, печінці, зміцнює серце і інші органи, одночасно підвищує імунітет. Саме з цієї причини додається чорний перець, який містить піперин допомагає кращому поглинанню куркуміну організмом.

Чорний перець збільшує поглинання куркуми в організмі і робить його в 2000 разів сильнішим і ефективнішим. Ця потужна комбінація допомагає при нетравленні шлунку і бореться з вільними радикалами, які викликають ракові захворювання в організмі.

Поєднання куркуміну з чорним перцем є одним з найбільш ефективних способів боротьби із запальними захворюваннями в організмі.

Природні добавки рідко викликає побічні ефекти завдяки тому, що вони отримані з натуральних продуктів.

Куркума і перець мають потужні знеболюючі властивості від болів, які виходять від запалених частин тіла. Саме з цієї причини, що вони також використовуються як болезаспокійливі і антидепресантів.

Суглоби можуть бути дуже болючими, особливо коли вони уражені артритом і поєднання цих двох компонентів забезпечує таку необхідну допомогу і у більшості випадків тривалий лікувальний ефект.

Для отримання користі від цих двох спецій просто досить додавати їх по невеликій щіпці у ваші страви.