Як прибрати живіт за 7 днів

В силу фізіологічних особливостей, багатьох жінок цікавить питання про те, як прибрати живіт. Комусь допомагає жорстка дієта, для кого-то порятунком стає спортзал, а для третіх ці методи виявляються неефективними. FeelGood поділитися універсальними рецептами того, як можна прибрати живіт за 7 днів. 

Тренування

Ні для кого не секрет, що різні види фізичного навантаження здатні змінювати наше тіло. Якщо ви до цих пір задаєте собі питання «як прибрати живіт? «, Зверніть увагу на таку вправу, як планка. Доведено, що регулярне виконання планки відмінно підтягує м’язи всього тіла, роблячи фігуру стрункою. Крім цього, не варто забувати про вправи на прес. Підбираючи комплекс, обов’язково враховуйте особливості свого тіла. Наприклад, якщо жир на животі зосереджений в нижній частині, обов’язково включите в тренування вправи для цієї групи м’язів.

Харчування

Прибрати живіт за 7 днів допоможе правильне харчування. Щоб процес схуднення був максимально швидким і корисним для вашого організму, необхідно також скорегувати свій раціон. В першу чергу, повністю виключіть зі свого раціону шкідливі продукти, які містять транс-жири, цукор, барвники та інші шкідливі речовини. Постарайтеся включити в раціон якомога більше клітковини і білків, а також контролювати кількість споживаних вуглеводів.

 

Шкідливі звички

У багатьох випадках жир на животі утворюється внаслідок шкідливих звичок. Припиніть вживати алкоголь і курити, і перші зміни у вазі ви помітите вже через тиждень. Крім цього, відмова від згубних звичок позитивно позначиться не тільки на зовнішньому вигляді, але і на загальному самопочутті. Однак, варто враховувати, що при великому стажі куріння, нікотин з організму може виводитися досить довго. Тому, один із способів прибрати живіт за 7 днів — відмовитися від шкідливих звичок.

Косметичні процедури

Як прибрати живіт за допомогою косметологічних процедур? Дуже просто! Досить записатися на сеанс обгортання або масажу. Відомо, що подібні процедури допомагають впоратися з в’ялою шкірою, целюлітом і іншими неприємними проявами зайвої ваги. Що стосується живота, то для цієї зони будуть корисні і інші методи апаратної косметології, наприклад такі як, мезотерапія і кавітація.

 

Мотивація

У питаннях схуднення одним з найважливіших факторів є хороша мотивація. Тому, перш, ніж зважитися на такий крок, поставте конкретні цілі. Наприклад, ви хочете схуднути на один розмір до Нового року або мрієте повернути форму після пологів. Природно, що досягти швидких результатів буде непросто, але, повірте, це можливо.

Бажаємо вам досягти своїх цілей і при цьому залишатися здоровими!