Все життя в одній сумці: кращі моделі сезону

Вибір сумки може багато розповісти про її власниці. Значення має все: форма, розмір, колір, декор… На які моделі звернути увагу цієї зими, розповідає стиліст і тренер за стилем Роман Мідний.

На подіумі промайнуло безліч нових ефектних моделей, і, відстеживши всі особливості модних аксесуарів сезону, ти легко знайдеш найулюбленішу і вірну супутницю на найближчий час. А якщо пощастить — відразу кілька.

«Місяцеликі»

Сумки форми «луна» — як і раніше, вкрай актуальні. Не бійся великих моделей, підійдуть як спокійні, так і яскраві кольори. «Місяцеликі» краще інших підійдуть до мінімалістичним денним нарядам.

Хутряні

Коли як не пізньої осені та взимку носити прекрасні пухнасті сумки? У моді — різноманітні відтінки і довжина ворсу хутра. Єдина порада: краще не повторювати подіумні експерименти і носити подібні аксесуари з іншим одягом — більш гладкої фактури (скажімо, не з шубою, а в додаток до пальто).

«Коробочки»

Моделі квадратної форми з гострими або м’якими кутами — хіт цього сезону. Серед них є сумки на будь-який смак: від нових денних «почтальонок» до ошатних вечірніх минодьеров.

Через плече

Спробуй носити улюблену сумку-конверт на ланцюжку або довгому ремені через плече. Якщо вона невеликого розмір, все виглядатиме точнісінько як на показах топових модних дизайнерів.

Відразу дві сумки

Дизайнери пропонують брати не одну, а відразу дві сумки. Одна — більша, друга — маленька, декоративна. Помилитися у поєднанні дуже просто, тому модні марки створили готові комплекти.

Спробувати можна, але в цілому це рішення — для дуже сміливих.

На поясі

Нові сумки на пояс не мають нічого спільного з рейверскими нейлоновими моделями. Вони маленькі і елегантні. Найчастіше кріплять на шкіряний пояс або ланцюжок.

Кисети

Нарядні вечірні кисети стали більше! Їх прикрашає вишивка, банти, волани і аплікації. Більш лаконічні шкіряні моделі можна носити і вдень — у парі з джинсового курткою або косухою.

Рюкзаки

Чим ефектніше твій новий рюкзак, тим краще. Зверни увагу на варіанти з хутра, глянсовою або просто яскравої шкіри і тканини в паєтках.

Відкриті сумки

Якщо не хочеш стати жертвою кишенькового злодія, ходити по місту так не варто. Проте знати, що це модно — добре. Легка недбалість і спонтанність проявляється в різних модних дрібницях.

«Трапеції»

Ще одна трендова форма для сумки. Сумки-трапеції середнього розміру ідеально доповнять самі жіночні вбрання.

Величезні

Від класичного «шопера» до сумки човника — найбільші і безглузді моделі зараз на піку популярності. На роботу ходити не варто, а от на ринок — саме воно. (Жарт!)

З об’ємним декором

Квіти, листя, пластикові шипи — все це має місце бути на наймодніших сумках нового сезону. Не соромся носити моделі в стилі казки про «Красуню і чудовисько» і в бенкет, і в світ.

На ланцюжку

Сумки на ланцюжку все також популярні, як і раніше. Добре, якщо у твого нового аксесуара буде не одна ланцюг, а дві або навіть три! Наприклад, різної товщини.

«Мішки»

Не розставайся з полюбилася сумкою-торбою. Вона готова прослужити тобі ще як мінімум один модний сезон. Якщо ж у тебе такий досі немає, саме час поповнити гардероб.

Минодьеры

Маленькі сумочки з пластику або оксамиту, декоровані намистинами, блискучими нитками та золотом, — кращі модні скарби для вечора. Не відмовляй собі в розкоші носити подібний вечірній аксесуар, швидше придатний для прикраси наряду, ніж для зберігання речей.