Розріз до небес: 10 зіркових нарядів, які відкривають занадто багато

На зміну всюдисущим « голим» сукням прийшов новий і не менш провокаційний тренд — зоряні модниці як одна почали масово вигулювати на червоних доріжках відверті наряди з розрізами чи не до пахв!

Ми вирішили вибрати 10 зоряних суконь з розрізами , що відкривають занадто багато тіла!

Одним з найбільш скандальних виходів зірок в сукнях з розрізами стала поява Белли Хадід на Каннському кінофестивалі в цьому році. Яскраво-червона сукня топ-моделі відрізнялося ще й досить відвертим декольте , через що дівчина змушена була постійно поправляти сповзає наряд.

Ріанна — відома любителька відвертих нарядів , і , звичайно ж , мода на високі розрізи не пройшла повз скандальної зірки. Але одного лише розрізу Ріанні виявилося мало — прозорий ліф сукні і чорні контрастні панчохи змусили говорити про це провокаційному образі практично весь світ.

Чи не обійшлася наша добірка і без ще однієї прихильниці модних провокацій  — Рита Ора вийшла в світ в червоному платті з високим розрізом.

Мабуть , найбільшу популярність тренд знайшов у популярних моделей — Кендалл Дженнер також вирішила « приєднатися» до модного віяння , втім , частково « компенсувавши» розріз закритим верхом.

Співачка Іггі Азалія також підкреслила жіночні форми актуальним сукнею , яке , правда ,викликало розбіжності в стані шанувальників зірки , думки яких розділилися. Одні фанати визнали напівпрозору вставку на передній частині наряду зайвої , інші ж , навпаки , впевнені ,що вона лише додала образу Іггі пікантності.

До слова , Каннський кінофестиваль — 2016 запам’ятався не тільки відвертим вбранням Белли Хадід. Тренд також «підтримали» її колеги по модельному цеху  — гості прем’єри фільму про Ватикан були шоковані появою на червоній доріжці Джулії Салемі в помаранчевій сукні , ледь прикривав її зону бікіні …

… І іншої популярної моделі Дайани Мелло , що вибрала не менше яскравий і відвертий наряд.

Ще однією зіркою модельного бізнесу , що вийшла на доріжку в гостромодні плаття з високим розрізом , стала Аня Рубік. Наряд зірки також « відрізнявся» і провокаційним виразом в області декольте.

А ось знаменита співачка Тоні Брекстон може сміливо пишатися тим , що носила максимально відверті сукні з розрізами в прямому сенсі слова до пахв ще до того , як це стало мейнстрімом!

І , зрозуміло , ми не могли залишити без уваги самий « свіжий» зоряний вихід у відвертій сукні з розрізами — наряд топ-моделі Кріссі Тейге став справжньою « бомбою» музичної премії AMA 2016.