10 Лайфхаків для тих, хто не любить побут: швидко і просто!

Думка про прибирання вселяє тобі жах? Ти не любиш витрачати час на прання , прасування та інші домашні потреби? Ми знайшли 10 способів звільнити час для більш цікавих справ і при цьому мати практично бездоганну чистоту в будинку.

1. Випрасувати одяг без праски

Просто у ванній , поклади на дно ванни душ і включи найгарячішу воду. Через декілька хвилин кімната заповниться парою , яка розправить всі складки. Тепер провітрюй , і дай одягу остаточно просохнути. Готово!

 2. Зробити взуття бездоганним

Чорне або темне шкіряне взуття ти повернеш до первозданного вигляду , густо намастивши на нього … недорогий зволожуючий або живильний крем. А гумовий шар кедів можна відбілити , якщо ти їх почистиш зубною пастою.

3. Відіпрати сліди дезодоранту

Ось це завдання не з простих. Так що не будемо покладатися на народні методи і використовуємо Ariel PODs 3 в 1: нові капсули з концентрованим складом і особливою формулою. Його компоненти прицільно і точково видаляють плями з білих , кольорових та чорних речей , не пошкоджуючи тканину. Просто закинь капсулу в барабан пральної машини , і через 30 хвилин дістань ідеально чисті речі.

4. Відчистити від жиру духовку

Як ти думаєш , скільки тобі потрібно? ( Правильна відповідь — 10 хвилин)

Приготуй пекельне зілля: ¼ склянки рідини для миття посуду , півсклянки харчової соди , ¼ склянки розчину перекису водню , цедра одного лимону , столова ложка оцту. Змішай і рівномірно нанеси на всі поверхні всередині духовки. Закрий дверцята і займайся своїми справами , вирушай гуляти або спати: чим довше засіб буде перебувати всередині духовки ,тим краще. Через мінімум 4 години відкривай духовку і вологою губкою видаляй наліт , жир і нагар: духовка виблискує чистотою!

5. Видалити сліди від кулькової ручки

Як ти думаєш , скільки тобі потрібно? ( Правильна відповідь — 3 хвилини)

Особливо оцінять цю раду мами школярів. Отже , якщо одяг забруднена чорнилом , досить потерти проблемну ділянку рідиною для зняття лаку з ацетоном.

6. Замаскувати потертості на шкіряних меблях

Беремо якісний крем для взуття відповідного відтінку , натираємо і залишаємо на ніч сохнути.

7. Відмити блендер

Як ти думаєш , скільки тобі потрібно? ( Правильна відповідь — 2 хвилини)

Заливаєш в блендер теплу воду , додаєш кілька доз рідкого мила , вмикаєш на 2 хвилини.Усе!

8. Прибрати сліди від тонального крему

Перед пранням нанеси на постраждалі тканини піну для гоління і залиш до повного вбирання. Навіть стійкий тональник можна відіпрати безслідно!

9. Повернути замшевим туфлям вид нових

Дрібні потертості на замші легко видалити , потерши їх звичайною шкільною гумкою , а лискучі ділянки знову стануть матовими , якщо делікатно потерти їх пилочкою для нігтів.

10. Надати квартирі щойно купленої вид

Як ти думаєш , скільки тобі потрібно? ( Правильна відповідь — 15 хвилин)

Просто протри дзеркала , скляні дверцята і вікна , використовуючи спеціальні серветки або спрей для очищення стекол. Ніщо не оноалює будинок так , як виблискуєче скло!