Як очистити печінку від токсинів

Наша печінка працює без зупинок, очищаючи організм буквально від всього, що може завдати йому шкоди. Але, як і все, вона вимагає періодично розвантажень і, звичайно ж, очищення від всього, що в ній накопичується. Це можна порівняти з розвантажувальним днем для організму, коли раз на тиждень ви даєте можливість своєму організму відпочити від постійної їжі. Так само і печінку необхідно чистити і піклуватися про неї. І як це зробити за допомогою народних засобів, ми вам сьогодні розповімо!

Шипшина — джерело корисних речовин, але мало хто влаштовує таке чудове чищення своєї печінки. Це найсмачніший і ефективніший спосіб виведення з печінки усього токсичного і отруйного, що вона встигла накопичити. Ви самі побачите, як станете почувати себе набагато краще, з’явиться бадьорість і покращиться стан шкіри!

Очищення печінки шипшиною

Ефективний народний спосіб очищення печінки — шипшиною. Беремо дві жмені сухих ягід шипшини, кладемо їх в термос і заливаємо 0,5 літра гарячої води.

Настоюємо близько 12 годин, наливаємо настій шипшини в склянку, ретельно розмішуємо в нім 3 столових ложки сорбіту. Випиваємо суміш залпом з ранку натщесерце, через 20 хвилин намагаємося випити ще склянку чистого настою шипшини. Снідати можна тільки за годину після вживання цієї рідини. Курс складається з 6 прийомів через кожні два дні.

Такий нескладний спосіб чищення вашої печінки дозволить їй працювати ще краще, що по ланцюжку, позитивно впливає на увесь ваш організм. Так, що не лінуйтеся і займайтеся своїм здоров’ям. Харчуйтеся правильно і будьте здорові!