Анна Сєдокова показала обличчя нового бойфренда і натякнула на заручини

33-річна Анна Седокова перестала приховувати, що її серце знову зайняте. 5 грудня співачка опублікувала в Instagram фото з незнайомцем і розповіла, що дуже щаслива.

 


«В одну мить відбувається диво і в твоєму житті з’являється Він… найкращий. Ти розумієш це не відразу. Тільки після тих випробувань, в які вас доля зіштовхує. І чим сильніше призначена любов, тим жорсткіше витівки долі. Він найкращий. І сьогодні я вже це знаю. Спасибі небеса. Спасибі за все», — написала знаменитість(Орфографія і пунктуація тут і далі-авторські. — Прим. ред.).

 


Тоді багато передплатники Сєдокової скептично поставилися до її зізнанням, заявивши, що вже заплуталися у її романах. Співачка на критику не відповіла, зате опублікувала знімок, на якому вперше показала обличчя нового коханого.

 


«Піти просто. Складніше залишитися. Бути поруч, коли іншим боляче. Віддавати, без надії отримати натомість. Я не розуміла цього раніше. Думала про самодостатність, розвитку,повазі. Але нічого не розуміла в важливому. Любов. Справжня. Вона виявилася другою. Я пишу ці рядки і думаю про тебе», — підписала кадр зірка.

 


Уважні шанувальники Анни помітили кільце на її безіменному пальці правої руки, яке дуже схоже на помолвочное. Невже Седокова отримала пропозицію руки і серця і тепер готується до весілля?