Селена Гомес дуже схудла. Як вона виглядає зараз?

Два місяці тому Селена Гомес (24) вирішила перервати тур через проблеми зі здоров’ям, лягла в реабілітаційну клініку , не з’являлася на публіці і в соцмережах. Але 20 листопада , на премії AMA , відбулося її тріумфальне повернення, де вона виступила з мотивуючою промовою про те, що за все в житті треба боротися .

Тепер Гомес все частіше з’являється на заходах і знову дає концерти, а вчора її помітили на вулицях Лос-Анжелеса . Дівчина дуже схудла (раніше у Селени були проблеми із зайвою вагою ), але виглядає добре — в чорних вузьких джинсах, футболці та з червоною помадою. Мабуть, відпочинок, лікування та інтернет-детокс пішли їй на користь.

Влітку Гомес лягла в реабілітаційну клініку, щоб поправити здоров’я. У неї загострилася вовчанка (захворювання, при якому антитіла, що виробляються імунною системою людини, пошкоджують здорові клітини), через що дівчині навіть довелося перервати тур. Напередодні вона посварилася з Джастіном Бібером (22), звинувативши його в численних зрадах і порадивши не виставляти особисте життя на загальний огляд, а Джастін у відповідь пригадав їй інтрижку з Зейном Маліком , яку вона не стала заперечувати.

Тоді всі подумали, що справа не в хворобі, а в підпілля Селена пішла через нервовий зрив і депресії . Але тепер Гомес знову в строю!