Наташа Корольова збентежила Івана Урганта своїм запаморочливим декольте

43-річна Наташа Корольова стала гостею передачі Першого каналу «Вечірній Ургант». В гості до Івана Урганта співачка прийшла у відвертому чорній сукні з глибоким декольте від дизайнера Аліни Герман.


Сексуальний образ Наталки буквально позбавив Івана дару мови. Як тільки співачка сіла навпроти ведучого, він не міг відірвати погляд від її декольте. «Сьогодні, Ваня, я не одна. Ти просив, щоб я двох сестер прихопила, і от…» — пожартувала Королева. «Рідні?» — поцікавився збентежений Ургант. «Звичайно!» — відповіла зірка.

 


Передплатники Instagram Наталії, з якими вона поділилася фотографією зі зйомок, також були вражені відвертим вбранням артистки. «Чим дорослішою, тим шикарніше-як дороге вино», «У Урганта навіть голос став хрипким) Я його розумію)», «Прекрасне плаття!», «Розкішна жінка,мрія поета! Обожнюю! Приклад для наслідування!» — засипали компліментами артистку (Орфографія і пунктуація авторські. — Прим. ред.). Втім, були і ті, кому наряд Наталії здався вульгарним і недоречним. А вам подобається плаття Королевою?