Ти не помилишся! 5 кольорів в одязі, які підходять всім брюнеткам

Не зважати на свій колір волосся при виборі одягу — непрощенна помилка , яка здатна привести тебе до цього модному провалу!

Ми поспішаємо на допомогу: в нашій добірці ти знайдеш 5 модних кольорів , які ідеально підійдуть тобі , якщо ти брюнетка!

Яскраво рожевий

 « Think pink!» — Знаменита фраза , сказана не менше відомою актрисою ( і брюнеткою) Одрі Хепберн , може сміливо стати девізом всіх темноволосих модниць! До слова , яскраво-рожевий відмінно підійде не тільки для неформальних або коктейльних вбрань , але і для цілком офіційних зустрічей — головне , вибрати максимально лаконічний крій і фасон.

Насичений темно-синій ( navy blue)

 Глибокий і благородний , колір navy blue не дозволить жодної брюнетці залишитися непоміченою. Сміливо вибирай total look в такій гамі або додаткового одну або кілька речей темно-синього кольору чорним. Вийде дуже елегантно!

Червоний

 Класичний червоний колір + темне волосся — ідеальний рецепт для твого образу , якщо ти плануєш убити когось наповал! 🙂 А для вечірніх виходів обов’язково придбай червону помаду в тон наряду.

Пастельно-жовтий

 Пастельні відтінки жовтого кольору — оптимальний варіант не тільки для легкого літнього образу , але і для коктейльного наряду. А яскравості аутфіту додасть червона помада.

Білий

Білий колір « працює» на брюнеток нітрохи не менш ефективно , ніж червоний. Найкраще він поєднується з трохи засмаглою шкірою але якщо ти «Білосніжка», досить буде зробити яскравий акцент в макіяжі.