Джамала розповіла, коли буде її весілля


Популярна українська співачка Джамала
, про швидке заміжжя якої стало відомо, зізналася, що її весілля відбудеться незабаром.Про це повідомляє RPL.net.ua з посиланням на видання «Телескоп».

У листопаді стало відомо, що Джамала виходить заміж за свого коханого — кримськотатарського активіста Бекіра Сулейманова.

Співачка продемонструвала шанувальникам своє помолвочноє кільце . За словами Джамали, зворушлива подія сталася у Львові після її концерту.

Тепер співачка в коментарі журналістам зізналася, що весілля відбудеться скоро, проте точної дати не вказала. Також Джамала розповіла, що Новий рік зустрічатиме на сцені.

«Свято буду зустрічати на сцені, виступати, як і всі минулі роки. А потім вже будемо святкувати удвох з нареченим. День весілля афішувати не стану, скажу тільки, що вона скоро», — поділилася Джамала.

Про Сулейманова відомо небагато. Народився хлопець, який, до слова, на 8 років молодше 33-річної Джамали, в Сімферополі. Закінчив Київський національний університет імені Шевченка за фахом «медична радіофізика» і Київську школу економіки.