Топ-6 продуктів для спалювання калорій

Що б такого з’їсти щоб схуднути? Продукти, які повинні завжди бути в твоєму раціоні.

Всіма улюблена кави. Чашка кави, за годину до походу в спортзал, не тільки прискорить твій метаболізм, а й підвищить швидкість спалювання калорій. Цей напій вважається найефективнішим засобом для добування енергії з резервів організму під час фізичних навантажень. А паливом для цієї енергії стає жир, що зберігається під шкірою. Ось і весь секрет.

Жирна риба. Така риба, як тунець, форель і макрель насичені жирними кислотами Омега-3, які прискорюють метаболізм. Ці кислоти також впливають на лептин — гормон, який контролює швидкість спалювання калорій.

Червоний перець.
Всі гострі спеції і приправи допомагають прискореному спалюванню калорій. Червоний перець містить фітонутрієнти, які допомагають прискорити розщеплення жирових клітин.

Насіння льону. Це наш рідний «Суперфуд» , який насичений волокнами, білками і жирними кислотами Омега-3. Насіння льону прискорює метаболізм і сприяє виробленню глюкагону — гормону, який вносить свій внесок спалювання жиру.

Авокадо. Вже багатьом відомий фрукт, який містить мононенасичені жири, що прискорюють метаболізм і сприяють спалюванню калорій. Авокадо швидко втамовує відчуття голоду, крім того авокадо з оливковою олією і фетою чудово поєднується.

Селера. Вона входить до групи продуктів з негативною калорійністю, наприклад, коли ти будеш займатися спортом, то автоматично спалиш більше калорій, ніж вжила до цього. Крім того, в селері є дієтичні волокна і вода, що дозволяють йому довше зберігати відчуття ситості.