ЗМІ: Потап і Настя збираються одружитися в цьому році

У пресі давно пишуть про відносини учасників дуету «Потап і Настя». Однак нещодавно з’явилася нова інформація, що Олексій Потапенко і його напарниця Анастасія Каменських збиралися в цьому році одружитися.

За словами наближених пари, які вже десять років разом виступає, одруження мало відбутися в серпні. Однак співачка Настя Каменських невдало приземлилася після стрибка з парашутом, і в результаті — зламала ногу.

Вона не хотіла виходити заміж в гіпсі, тому «торжество» скасували. Крім того, виявилося, що Потапенко вже два роки тому офіційно розлучився зі своєю дружиною і продюсером, з яким він співпрацював, Іриною Горовий. З’явилися також чутки про те, що репер вже більше п’яти років не живе з дружиною.

Деякі шанувальники дуету вже давно вважають, що пара разом не тільки на сцені, а й у житті. До речі, зараз дует активно гастролює по містах України. На одному з недавніх відео Насті, опублікованому в соцмережах, підписники помітили на безіменному пальці співачки колечко, яке було дуже схоже на обручку.