48-річна Кайлі Міноуг з 28-річним нареченим повечеряли в лондонському ресторані

Поки найгучніші голлівудські пари — від Джонні Деппа з Ембер Херд доАнджеліни Джолі з Бредом Піттом — загрузли в шлюборозлучних судових позовах, інші зоряні спілки, немов відновлюючи рівновагу у всесвіті, готуються до весілля.

Серед щасливчиків — австралійська співачка Кайлі Міноуг і британський актор Джошуа Сасс, 20-річна різниця у віці між якими не змогла перешкодити їхньому щастю. На початку року 48-річна наречена і 28-річний наречений оголосили про заручини і щосили готуються до весілля. Цей шлюб стане першим в житті обох знаменитостей, так що скромним сімейною вечерею їм не відбутися — чекаємо самого пишного торжества з циганами, ведмедями і бійками (жарт!).

В очікуванні весілля пара ретельно оберігає від преси своє особисте життя, тому їх спільні кадри не часто появлются в хроніках папараці, проте вчора удача посміхнулася лондонських фотографам. Вони відобразили Кайлі і Джошуа покидали один з лондонських ресторанів. Втім, не помітити Кайлі при всьому бажанні не міг.Сліпучий блиск її вечірнього костюма, пускає відблиски в периметрі кварталу, привернув би загальну увагу до його господині, навіть якби нею була звичайна тусовщиця.