Віра Брежнєва: «За цей час я могла народити кілька дітей!»

На музичному фестивалі «Пісня року» красуня Віра Брежнєва поспілкувалася з журналістами, прокоментувавши всі чутки, які накопичилися про неї за рік. На питання «акул пера», мовляв, а чи правда, що ви готуєтеся до народження третьої дитини, співачка відповіла, що це справжнісінька «качка».

— Про свою вагітність я читаю вже три роки. За цей час багато дітей могло народитися. Тому я останнім часом вже перестала читати про себе новини, — сказала співачка.

Віра зізналася, що їй, звичайно, приємно потрапляти в рейтинги найсексуальніших співачок, але це для неї не мета.

— Я нічого спеціально не роблю. Іноді, коли я просто стою і розмовляю, мені кажуть: «А можна менш сексуально?» / Я дивуюся, мовляв, а як тоді ( сміється ), — говорить Брежнєва.

Розповіла співачка і про те, як буде відзначати Новий рік.

— Це свято ми зустрічаємо будинку. Це традиція. Дочки будуть поруч, моя мама і вся моя сім’я збереться за великим столом, — повідала журналістам Брежнєва. — У їжі себе обмежувати не буду. Я цілий рік акуратно харчуюся, щоб потім в Новий рік відірватися. І, до речі, у нас є сімейна традиція — салат олів’є ми робимо колективно.Після новорічних свят я намагаюся не зважуватися, щоб не засмучуватися. Але частіше всього 2 січня я вже на біговій доріжці. У нашій родині заведено, що дорослі новорічні подарунки один одному не дарують. Інакше доведеться одній людині купувати по 20 подарунків. Ми готуємо подарунки нашим дітям. Поки що не знаю, що подарую дочкам. Але обов’язково наших діток під ялинкою чекатиме презент.