Дружині Елвіса Преслі «залишилося жити в кращому випадку шість місяців»

Колись блискуча Прісцилла Преслі, якій вдалося зачарувати самого короля рок-н-ролу, повільно гине. Надмірно захопившись пластичними операціями, 71-річна актриса забула про обережність і неякісна ін’єкція ботокса, зроблена не мають відповідної кваліфікації лікарем, стала для неї фатальною.

Колись весела і чарівна зірка комедій «Голий пістолет» зараз не може навіть посміхнутися. Особа Прісцилли Преслі після численних пластичних операцій втратило гнучкість і стало виглядати воскової маскою. Таблоїд RadarOnline першим забив тривогу через зовнішність актриси і з’ясував, що вона опинилася на межі життя і смерті.

Друг зірки підтвердив найгірші побоювання журналістів і повідомив, що її здоров’я дійсно залишає бажати кращого. «Прісцилла присвятила майже все своє життя пластичної хірургії. Вона хотіла виглядати молодше, але замість цього прирекла себе на страждання. Це велика трагедія, але їй залишилося жити в кращому випадку шість місяців », — розповів інсайдер.

Дивлячись на старі фото Прісцилли Преслі, складно дізнатися в нинішній хворій жінці ту чарівну красуню — західні таблоїди називають фігуру зірки скелетообразной, а особа потворним. Запалі щоки, зморщені губи і рубці з боків рота також не додають актрисі привабливості.

За повідомленнями таблоїдів, Преслі робила ін’єкції забороненої речовини в обличчя. Те, що актриса вважала чудо-сироваткою проти зморшок, виявилося забороненим мастильним матеріалом для автодеталей, який ввів їй під шкіру лікар-шарлатан.

Неліцензований доктор, що прирік свою зірку на муки, ховається в рідній Аргентині, а професійні лікарі розводять руками. «Я вже бачив пацієнтів, які були майже вбиті цими видами ін’єкцій. Ви можете запросто померти через сепсису, адже ці лікарі навіть не стерилізують інструменти », — повідомив журналістам доктор Стюарт Фішер.

За словами пластичних хірургів, якщо навіть Прісциллі вдасться позбутися небезпечного розчину в особі і уникнути смерті, її зовнішність постраждає назавжди.«Ви ніколи не зможете видалити всі залишки. Особа перекоситься, буде виглядати жорстким і неприродним. У гіршому випадку, особа буде виглядати нерухомо, як у людини після інсульту », — висловив свою думку кваліфікований фахівець.

Нагадаємо, Елвіс Преслі одружився на Прісциллі в 1967 році під тиском свого агента і її родичів. Після народження дочки Лізи-Марії подружжя стало віддаляться одна від одної і в 1973 році пара розлучилася. Зберігши прізвище відомого чоловіка, Прісцилла подалася в світ моди, а пізніше побудувала кар’єру в кіно, запам’яталися ролями в серіалі «Даллас» і серії фільмів «Голий пістолет».