Топ-6 порад практикуючих психологів: як знайти своє покликання

У наш час все більше людей живуть усвідомленої життям, в якій намагаються знайти своє покликання.

Ідея саморозвитку і самореалізації займає лідируючі позиції. І це — хороша тенденція.

Які помилки допускають розумні жінки на співбесіді?

1. Пробуйте

42a763d365baf04a8703f09165f48960

Вам потрібно пробувати якомога більше видів роботи, причому не обов’язково у формі щоденного походу на роботу в офіс. Хобі, спільна діяльність з вашим чоловіком або друзями. Чим більше ви спробуєте, тим ясніше вималюється ситуація. Ви зрозумієте, що вам подобається, а що ні, на конкретних прикладах.

2. Не бійтеся кидати

 

Йдеться про ненависній роботі. Ви ж не хочете все своє життя просидіти на одному місці, займаючись тим, що не приносить вам задоволення? Щоб знайти своє покликання, треба не боятися йти звідти, де вам некомфортно.

3. Ставтеся до всього простіше

Не беріть в голову, якщо хтось назвав вас профаном в якійсь справі. Може, ви тільки починаєте цей шлях, а, може бути, це навіть ваше покликання! Чи не будете ж ви збиватися з шляху через якусь людину, навіть близького. Треба спробувати і зрозуміти — це справа всього життя чи ні.

4. Абстрагуйтеся

 

Якщо постійно варитися в одному і тому ж соку, рано чи пізно це набридне. Треба абстрагуватися, приділяти час собі, родині, активним видам спорту. Потрібно відійти від справ, щоб оцінити ситуацію з боку.

5. Слухайте своє серце

 

Якщо ви любите те, чим займаєтеся, то велика ймовірність того, що це рано чи пізно буде приносити дохід. Слухайте своє серце, щоб зрозуміти, що вам дійсно до душі. Улюбленій справі хочеться присвячувати більше часу, ніж ненависній роботі. З улюбленою справою життя не буде на старості років здаватися прожитого даремно.

6. Будьте впевнені

Ви не повинні втратити свою любов і інтерес до улюбленої справи. Люди рідко перегорають, якщо мова йде про життєвий покликання. Якщо ви думаєте, що справа всього життя у вас в руках — не пускайте сумніви в серці і не слухайте тих, хто намагається вас переконати.