Відомий український співак отримав кремлівську премію

Популярний український виконавець, останнім часом також відомий, як суддя дитячого талант-шоу «Голос. Діти »Monatik з піснею« Кружляє »став переможцем в номінації« Танцювальний хіт року »в рамках першої Російської національної музичної премії, яку вручали артистам в стінах Кремля.

Про це повідомив інформаційний портал «ТАСС», перерахувавши переможців номінацій музичної премії.

Російська національна музична премія була заснована з ініціативи російських продюсерських центрів, виконавців і представників медіаспівтовариства. Музичні новинки оцінювали діячі музичної індустрії, керівники музичних каналів, композитори, поети та інші діячі культури, серед яких виявилися Алла Пугачова, Федір Бондарчук, Леонід Агутін, Григорій Лепс, Костянтин Меладзе, Андрій Макаревич і багато інших.

Серед номінантів премії 2016- го року виявилися і українські виконавці. Перемогу в номінації «Танцювальний хіт року» здобув Monatik, чий трек «Кружляє» зібрав в мережі більше 11 мільйонів переглядів. Однак сам артист на заході не був присутній і дізнався про перемогу лише від своїх колег.

У прес-службі виконавця «Обозревателю» розповіли, що співак був приємно здивований, але відправлятися в Росію за нагородою не має наміру. У свою чергу, представники заходу пообіцяли надіслати її поштою.

У цей вечір в стінах Кремля також прозвучало ім’я української співачки Йолки, яка була удостоєна премії як «Краща поп-виконавиця». Сама ж Ялинка відвідала захід і охоче прийняла привітання від російських діячів культури.