Дівчата з «ВІА ГРА» представили нове провокаційне відео

Місяць тому Настя Кожевникова , Еріка Герцег і Міша Романова вирушили в Київ — на зйомки свого нового відео. Давненько дівчата не балували нас своїми кліпами — з моменту виходу ролика на пісню «Так сильно» пройшов прочитай рік. І ось, з новими силами приступили до зйомок на композицію «Хто ти мені?».

 

Режисером кліпу став Сергій Ткаченко , який вперше попрацював з дівчатами. Результатом всі залишилися задоволені.

Якщо попереднє відео розповідало про мстивості трьох кинутих дівчат і швидше було ближче слабкій статі за своєю концепцією, то новий кліп реалізує одну з головних чоловічих фантазій. Три грації в полоні у східного правителя, який неволить дівчат то в клітці, то в пустелі, то в воді. Прямо все, як в популярному турецькому серіалі «Чудовий вік», який зараз все дивляться від малого до велика.
Виглядає дуже сексуально, незважаючи на те, що зйомки проходили не в найкомфортніших умовах. На екрані щось сонечко, але від різних водних процедур і перебування на відкритому повітрі протягом доби красуні страшно замерзли. Але, слава Богу, їх швидко відігріли назад. Натхненником і автором ідеї став КостянтинМеладзе.