Джамала повідомила про наближення дати весілля

Тренер шоу «Голос країни 7» і переможниця Євробачення 2016 Джамала розповіла в інтерв’ю «Телескоп» про майбутнє весілля і «сліпих прослуховуваннях» сьомого сезону вокального проекту, передає tochka.net.

Джамала повідомила, що буде досить вимогливим тренером, адже тимчасові рамки обмежені. Кожен повинен розуміти, на що він йде. Також вона додала, що впевнено почуває себе в кріслі тренера, адже у неї є відповідна освіта викладача:

«Намагаюся не пом’якшувати формулювання, мені легше говорити правду. Щоб домогтися бажаного, досить прямо сказати людині, що я думаю, не особливо соромлячись у виразах. Тоді він зрозуміє, що часу мало, він в жорстких рамках. У «Голосі країни» ніколи розслаблятися — величезна конкуренція. Доводиться проявляти жорсткість, щоб розкрити потенціал кожного. »

Звичайно, крім роботи, Джамала згадала і про справи амурні. Зокрема, повідомила про весілля, яка скоро відбудеться. На жаль, дату вона не говорила, але дала зрозуміти, що вона буде скоро.

«Свято буду зустрічати на сцені, виступати, як і всі минулі роки. А потім вже будемо святкувати удвох з нареченим. День весілля афішувати не стану, скажу тільки, що вона скоро », — поділилася Джамала.