Поцілунок року: Настя Каменських в прямому ефірі поцілувала Надю Дорофєєву

Вчора, 10 грудня в столичному Палаці Спорту відбулася церемонія української музичної премії M1 Music Awards 2016

Вчора, 10 грудня, в столичному Палаці Спорту відбулася церемонія української музичної премії M1 Music Awards 2 016. В рамках премії експертне журі підводило підсумки року, що минає і нагороджував кращих з кращих в українському шоу-бізнесі .

Учасники концерту підготували несподівані дуетні номери, проте виступ Насті Каменських (дует «Потап і Настя») і Наді Дорофєєвої (солістки групи «Время и Стекло») затьмарило всіх. У сексуальних вбраннях співачки виконали дуетну пісню «Нічёсе», в фіналі якої поцілувалися прямо на сцені на очах у здивованих глядачів.

До слова, від несподіванки ведучі церемонії Ольга Цибульська та Микита Добринін втратили дар мови і розгубили всі свої колючі коментарі.

Варто відзначити, що в 2003 році премія MTV Video Awards теж закінчилася скандальним жіночим поцілунком. Тоді відома поп-співачка Брітні Спірс порушила одне зі своїх правил — «ніколи не цілуватися з жінкою». І під мікс з пісень «Like a Virgin» і «Hollywood» Брітні і поп-королева Мадонна поцілувалися прямо на сцені.