Українська співачка шокувала променадом у «голій» сукні

«Голі» строї масово підкорили Голлівуд в 2015 році. Якщо судити про червоні доріжки церемонії «Оскар», премії CFDA і прийому Met Gala на яких Бейонсе, Ріана, Сиара, Майлі Сайрус, Ірина Шейк, Дженніфер Лопес, Брітні Спірс з’являлися у відвертих сукнях, то саме 2015 був найбільш «голим» в історії, ну, а «голі» луки Кім Кардашьян, м’яко скажемо, навіть приїлися.
Результат пошуку зображень за запитом "Валевська Наталя Олександрівна"
«Голим» строєм називають одяг найчастіше із прозорої сітки, інтимні місця в якому прикривають стрази або мереживо.Безумовно, зірки в таких відвертих сукнях не тільки приковували до себе погляд, але і піддавалися численним обговоренням. В Україні на такий блискучий вихід у світ не наважився ніхто дотепер. Першою на червону доріжку в абсолютно відвертому вбранні вийшла співачка Наталя Валевська.

Днями відбулася церемонія нагородження музичної премії M1 Music Awords, де був строгий дрес-код — black tie. Жінок на заходи з таким дрес-кодом чекають в довгих вечірніх сукнях або коктейльних сукнях не вище коліна. По суті, Наталя дотрималась дрес-коду, але, ризикнувши, одягла блідо-блакитний, повністю прозорий комбінезон.