Володимир Зеленський пожартував над Катею Осадчою і Юрієм Горбуновим

Популярний український комік і лідер гумористичної студії «95 Квартал» Володимир Зеленський не упустив можливості пожартувати над українськими телеведучими Катею Осадчою і Юрієм Горбуновим, навколо яких вже давно витають чутки про таємний роман і загальному дитині.

Далеко не єдиний жарт на адресу телезірок прозвучала під час церемонії «Телетріумф 2016», яка пройшла в столиці 8 грудня.

Як повідомлялося раніше, епатажну провідну популярного шоу «Світське життя» Катю Осадчу, а також її колегу і актора Юрія Горбунова запідозрили в таємному романі. Шанувальники телезірок вказали на загальні фотографії та гео-локації постів знаменитостей в соціальній мережі, відпустки і заходи, які пара відвідувала разом.

Новий виток обговорень додала вагітність Каті Осадчої, яку телеведуча спочатку ретельно намагалася приховувати. Ймовірним батьком дитини тут же назвали Юрія Горбунова.
На урочистій церемонії «Телетріумф 2016» пара також не залишилася без уваги. Ведучий вечора Володимир Зеленський, представляючи в залі Катю Осадчу і Юрій Горбунова, не упуст
ив можливості пожартувати.

«Спочатку ми планували премію почати з появи Юрія Горбунова, що летить під куполом і затиснув між ногами білого коня. А за ним Катя Осадча зі шлейфом пліток, і не тільки », — зазначив Зеленський.

Його колега в рамках заходу, актриса і телеведуча Маша Єфросиніна теж не втрималася, запитавши у Осадчої про самопочуття.

«Катя, вже не нудить?», — Зіронізувала вона.

На цьому жарти на адресу закоханої пари не закінчилися. Трохи пізніше на особистій сторінці в Instagram Катя Осадча поділилася загальної фотографією з Горбуновим.