Цей напій продовжує життя і омолоджує організм

Вчені виявили в червоному вині «еліксир молодості», який продовжує життя будь-якої людини. Завдяки рівномірному вживання даного напою у людини не буде проблем з серцево-судинними захворюваннями. Про це напередодні заявили фахівці в галузі охорони здоров’я.

Наукові співробітники завжди знали про користь червоного вина, але останнє дослідження підтвердило всі теорії. Вчені провели ряд експериментів, щоб переконатися в позитивному ефекті алкогольного напою. В опитуванні взяли участь більше 500 чоловік. У кожного питали лише, як часто за своє життя вони пили вино.Через 15 років після проведення соцопитування велика частина респондентів вже померла. Аналіз даних показав, що учасники експерименту, які випивали вино регулярно, жили на 2-7 років довше. Ці результати зацікавили вчених, які вирішили вивчити структуру алкогольного напою.

 

З’ясувалося, що в ньому міститься фітоалексинів — ресвератрол, який в народі називають «еліксиром молодості». Повідомляється, що дана речовина здатна знищувати ракові клітини і позитивно впливати на серцево-судинну систему.Дослідження показало, що ресвератрол значно збільшує кількість і активність мітохондрій. Вони в свою чергу впливають на тривалість життя.

Фахівці акцентують увагу на тому, що крім підвищеної тривалості життя у людини з’являється прилив енергії. У зв’язку з цим, лікарі рекомендують регулярно вживати 100-200 мг червоного вина перед сном.