Ксенія Собчак натякнула, що народить двійню

Вагітність Ксенії Собчак стала справжньою сенсацією , адже телеведуча ніколи не приховувала , що відчуває неприязнь до дітей і до всього , що з ними пов’язано. Довгий час блондинка приховувала своє становище , однак зараз уже немає сумнівів , що зірка скоро стане мамою.

 


Стать майбутньої спадкоємця Ксенія тримає в секреті навіть від своєї мами Людмили Нарусова. Відомо лише те , що телеведуча народить в перших числах листопада. Цікаво ,що 5 листопада блондинка святкуватиме свій власний день народження і є ймовірність , що головним подарунком для неї в цей день стане поява на світ первістка.

 


Багато шанувальників Собчак впевнені , що вона народить двійню. Телеведуча ніяк не коментує ці здогади , однак 23 жовтня зірка натякнула , що це може бути правдою. Ксенія опублікувала в Instagram фото , на якому позує в парку біля дорожнього знака із зображенням качки і двох каченят.

 


« Двійнята у Ксенії буде!», «Ксюш , ну все , сама собі на пророкувала , тепер або двійнята ,або за другим в недалекому майбутньому !!!», «Ксюша , невже двійня !!!» — прокоментували знімок передплатники зірки.