Софія Ротару, Тіна Кароль, Потап і Настя і ще 20 зірок на ювілеї Руслани Квінти

Весь український шоу-бізнес збереться на бенефісі Руслани Квінти в Палаці спорту.

23 березня 2017 року київському Палаці спорту відбудеться найяскравіша музична подія року — композитор Руслан Квінта відсвяткує 20-річний бенефіс великим концертом за участю більше 20-ти відомих артистів України та живого оркестру з 150 музикантів.

Маестро, який вміє підібрати потрібний звук для народження найщиріших і унікальних мелодій, музичний геній сучасності, який у своїй творчій майстерні створив понад 200 хітів, улюблених в кожному будинку, музичний продюсер вокальних проектів країни «Голос країни» та «Голос. Діти »Руслан Квінта запрошує на концерт-святкування.

Топові українські артисти зберуться разом у Палаці спорту, щоб привітати Руслана Квінта і по-новому виконати знамениті хіти. На сцену в цей вечір вийдуть:Тіна Кароль , Ірина Білик, Dzidzio, Олександр Пономарьов, Наталя Могилевська, Джамала, Макс Барських, Loboda, «Неангели», «Потап і Настя», «Время и Стекло», Alekseev, Злата Огневич , Monatik і багато інших.

Руслан Квінта

Музою вечора, в репертуарі якої більше 30 хітів, музика до яких написана Русланом Квінтою, стане незрівняна Софія Ротару. Серед інших, в числі пісень створених Квінтою для Ротару — суперхіт «Одна калина», який вже давно закріпився в статусі неофіційного гімну України. А також не менше улюблена пісня — «Небо — це я!», Яка дала назву концерту.

Також Руслан Квінта створив хіти, які увійшли в історію музичної культури і задали високу планку якісної музики: «Любов — Отрута» для Ірини Білик, «Про тебе» і «Вітер надії» Євгенії Власової, «Angel» для Міки Ньютон, «Я буду руки твої цілувати »для Миколи Баскова,« П’яне сонце »для Alekseev, репертуар для Аліни Гросу і Асії Ахат, композиції для Ані Лорак , Наталії Могилевської, Андрія Данилка та більше сотні інших артистів.

Софія Ротару

Бенефіс Руслана Квінти «Небо — це я!» — Не просто творчий вечір, це унікальне шоу, яке можна побачити тільки один раз. 23 березня 2017 року в Палаці спорту кожен стане свідком справжнього музичного спектаклю, супроводжуваного великим живим оркестром з 150 чоловік.Незвичайні інструменти з усього світу, нові аранжування та інтерпретації пісень композитора відкриють глядачам нові грані музичного світу.

За візуальне оформлення шоу береться відомий режисер-постановник Олег Боднарчук, автор художнього оформлення музичних номерів «America’s got talent», «M1 Music Awards», «Голос країни» та інших. Уже зараз відомо, що глядачі концерту побачать грандіозне світлове шоу з використанням новітньої європейської технології об’ємного світловідбивання.