Forbes назвав найбільш високооплачувану співачку минулого року

Редактори відомого журналу «Forbes» склали черговий щорічний рейтинг найбільш високооплачуваних співачок року. 

Перше місце в рейтингу склала Тейлор Свіфт, доходи якої за 2016 рік склали 170 мільйонів доларів. Варто також відзначити, що в 2015 році Тейлор Свіфт посіла друге місце з доходом близько 80 мільйонів доларів.

Доходи співачки збільшилися, завдяки проведеного світового туру на честь виходу альбому, який отримав назву «1989». Також Тейлор Свіфт взяла участь в рекламних компаніях Coke, продукції Apple і взуття Keds.

Це цікаво:   Глюкоза здалася на заходах в пікантному вигляді

Співачка Тейлор Свіфт — філантроп, вона з легкістю жертвує десятки і сотні тисяч доларів на благодійність. Наприклад, після повені в Айові 2008 році вона пожертвувала близько 100 тисяч доларів ремонтні роботи.

Сьогодні, 13 грудня 2016 року, Тейлор Свіфт виповнилося 27 років. Її прихильники сподіваються, що дівчина і далі продовжить їх радувати новими музичними хітами.

Це цікаво:   Марія Яремчук заговорила про пластичні операції

Друге місце в рейтингу найбагатших співачок 2016 року посiла британка Адель, яка нещодавно випустила альбом під назвою «25», що дозволило їй заробити 85 млн. Доларів. На третьому місці розташувалася Мадонна: світовий тур «Rebel Heart» приніс їй 76,5 млн. Доларів.