Модні кардигани 2017: 5 головних тенденцій (фото)

Модні кардигани 2017 представлені в численних варіантах, їх можна носити практично з будь-яким одягом в стилі casual. Вони відмінно поєднуються з будь-якими аксесуарами. Оцініть нові тренди цього сезону, підберіть для себе декілька відповідних новинок. Отже, які кардигани модні в 2017 році.

Модні кардигани 2017 вільного крою

У новому сезоні в моду 2017 увійшли стильні кардигани вільного крою. Зручні і практичні. Такі кардигани виглядають дійсно елегантно і добре підійдуть до кожного стилю одягу, вони доречно виглядають в офісі і на прогулянці, а також на будь-якому заході.

Особливу увагу варто звернути на модні кардигани 2017 однотонних кольорів. Про поєднання з іншим одягом можете навіть і не думати! У новому сезоні в моді самі незвичайні, а іноді навіть божевільні поєднання і стилі. Такі, як, наприклад, сукні поверх джинсів. Ви про таке навіть і не мріяли. Тепер це модно.

Багато брендів пропонують свої варіанти кардиганів, тому натхнення варто черпати в колекціях 3.1 Phillip Lim, ADEAM, Saint Laurent, Vivienne Westwood.

Модні кардигани 2017 максимальної довжини

Якщо ви звернете увагу на трендовые кардигани сезону 2017, представлені на фото, то помітите, що в новому сезоні в моду увійшли моделі максимальної довжини. Створюйте цікаві багатошарові ансамблі.

Довгі кардигани є універсальними, оскільки відмінно поєднуються з будь-яким одягом і взуттям, в них буде неймовірно комфортне і зручне навіть в найхолодніші дні.
Найвідоміші бренди пропонують свої варіанти модних кардиганів 2017, це Creatures of Comfort, Delpozo, Pringle of Scotland, Anthony Thomas Melillo, Agnova, 1205 і Loewe.

Укорочені модні кардигани 2017

Ще одна стильна модель модних кардиганів 2017 року — це короткі кардигани. Довжина таких кардиганів доходить до пояса або спускається трохи нижче талії. Короткі кардигани підкреслюють фігуру і відмінно виглядати з вузькими брюками або джинсами, короткими або довгими спідницями.

Модні кардигани 2017 з подовженими рукавами

У новому сезоні надзвичайно популярні речі в стилі оверсайект можна створити за допомогою подовжених рукавів, які повинні закривати усю кисть руки і навіть кінчики пальців.

Зручний і практичний варіант для найхолоднішої пори року, який дозволить вам завжди виглядати можна і стильно у будь-якій ситуації. Знамениті бренди, включаючи Derek Lam, Tory Burch, Max Mara, Rag & Bone, Isabel Marant і Esteban Cortazar рекомендують включити у свій гардероб хоч би один модний кардиган 2017 року.

Модні кардигани 2017 в стилі гранж

Ще один варіант модного кардигана 2017 року — кардигани стилі гранж, який прийшов до нас з 90-х років. Вони відрізняються простотою крою, завдовжки і вільними рукавами, можуть бути на гудзиках або без них.

Краще всього комбінувати їх з цікавими топами або футболками, а також джинсами або брюками вільного крою. Це відмінний варіант для тих, хто віддає перевагу вуличному стилю або традиційний casual.

Багато відомих дизайнерів запропонували цікаві варіанти модних кардиганів 2017 — Acne Studios, Vetements, BCBG Max Azria, Joseph і Christopher Kane.