Солістку «Время и Стекло» запідозрили у вагітності

Надя Дорофєєва дала привід для обговорення.

Своєю появою на червоній доріжці головної музикальної події в українському шоу-бізнесі співачка Надя Дорофєєва здійняла чергову хвилю розмов про вагітність, так як шанувальники зірки запримітили кругленький живіт.

Обговорення продовжилися і на особистій сторінці співачки в соціальної мережі Instagram, де Дорофєєва опублікувала кілька фотографій в обтягуючому платті, яке і стало причиною чергових чуток і домислів.

Учасниця популярного дуету «Время и Стекло», продюсером і наставником якого є уявний жених Насті Каменських Олексій Потапенко,показалася на червоній доріжці M1 Music Awards в приталенній рожевій сукні. На думку підписників Дорофєєвої, наряд не зміг приховати округлий живіт поп-виконавиці.Солістку "Время и Стекло" запідозрили у вагітності
«Вагітна», «Здається, ніби вагітна», «Мені теж так здається», «Вагітна, вітаю», «Мм, живіт округлився, ніжки стали повніші, Надя вагітна», «Вітаю», — коментують знімок в мережі.

Солістку "Время и Стекло" запідозрили у вагітності

Подібні розмови навколо положення співачки виникають не вперше. Вперше причиною для цього також послужив знімок Дорофєєвої, на якому інтернет-користувачі розглянули округлі форми.

Що ж стосується виконавиці, на даному етапі вона утримується від будь-яких коментарів з цього приводу.