Співачка Віра Брежнєва порадувала шанувальників новим «гарячим» знімком

Віра Брежнєва не перестає радувати своїх фанатів. Черговий еротичний знімок з’явився на її сторінці в Instagram. Шанувальники в захваті від фігури співачки.

Популярна співачка, актриса і телеведуча Віра Брежнєва в черговий раз порадувала шанувальників пікантним фото. На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Віра опублікувала фотографію в чорному суцільному купальнику.

Співачка неодноразово радувала шанувальників інтимними фотографіями, проте не дивлячись на це, нові пікантні знімки Брежнєвої фанати завжди чекають з нетерпінням. На цей раз на сторінці Віри в Instagram з’явилася фотографія в чорному купальнику, доповнений шнурівкою по боках і в зоні декольте, який демонструє шикарну фігуру співачки.

Фотографія актриси моментально набрала величезну кількість «лайків» і коментарів від передплатників. Фанати захоплювалися фігурою Брежнєвої і писали, що вона відмінно виглядає.

Знайшлися й ті, кому знімок не припав до смаку. Користувачі соцмережі писали, що пора перестати викладати такі викликають знімки, а також цікавилися, що з цього приводу думає чоловік Віри — Костянтин Меладзе.