Альона Вінницька передумала розлучатися з чоловіком

Співачка Альона Вин ницької була на межі розлучення зі своїм чоловіком, про це зізналася в передачі «Світське життя» на телеканалі 1 + 1

«Ми були на най-най межі, ми поки разом і намагаємося налагодити відносини. Починаємо все з початку, як школярі, — каже Альона Вінницька та додає, — я отримую таку велику кількість квітів, як не отримувала давно — через день практично «.

» У будь-яких відносинах чоловік-жінка є періоди, коли вони відпочивають один від одного, так і ми НАВІДПОЧИВАЛИСЯ тепер проводимо з задоволенням час разом «, — говорить чоловік співачки.

Раніше співачка зізналася, що тепер змушена заощаджувати.

«Якщо раніше похід до косметолога був простіше, щоб не морочитися, то я зараз можу сама. Це дійсно дешево, якщо вивчити це питання, вже в домашніх умовах протягом години ви будете сяяти. Є таке просте правило — наносити на обличчя то, що ти може з’їсти. Так відкриваю холодильник, беру яйце, і через годину у вас чудовий ліфтинг «, — говорить Олена Вінницька.

Зірка не поспішає витрачати купу грошей на одяг.

«Я була до цього марнотратом, могла бездумно витрачати гроші на шопінг, якісь речі, тепер купую дуже вивірене, точково, акуратно, що мені під що підійде, і я не соромлюся про це говорити «, — говорить Олена Вінницька.