Джіджі Хадід знялася оголеною в рекламі Versace

На цьому тижні Джіджі Хадід ставить «голі» рекорди: спочатку 21-річна модель знялася повністю оголеною в рекламній кампанії Stuart Weitzman, а потім повторила подвиг і для Будинку моди Versace.

Результат пошуку зображень за запитом "Versace"

Примітно, що Джіджі почала співпрацювати з Versace рівно рік тому — в грудні 2015 року, коли на суд модників була представлена дебютна реклама з її участю. Тоді Хадід разом з Наташею Полі і Ракель Циммерман позувала в більш стриманих нарядах на тлі соляних кар’єрів Каліфорнії. Неозброєним оком видно, що в той час фігура Джіджі була куди більш округлої, і недавно модель знайшла пояснення того, чому так швидко втратила у вазі.

Фігура будь-якої дівчинки змінюється, коли вона зростає. А мене моє тіло завжди влаштовувало — і коли я була 17-річною спортсменкою, і в даний момент. Так, дитячі риси зникли, але залишилися накачані м’язи, які я натренувала на волейболі та боксі. Стрес на роботі сприяє втраті ваги. Але я не ставила перед собою завдання схуднути, я не обмежую себе ні в чому — їм улюблені продукти, відчуваю себе сильною і здоровою, — написала Хадід в Instagram.