Поганий тато: Потап показав 8-річного сина

Репер і продюсер Потап із задоволенням проводить час зі своїм єдиним сином, 8-річним Андрійком, правда, виходить це останнім часом, у нього не часто.

Потап

Instagram @realpotap

Ось і сьогодні він виклав в Інстаграм фото, на якому разом з Андрієм з апетитом їсть «некорисно» їжу, а хлопчик жартівливо коментує бенкет.

 

Сам Потап підписав пост вкрай стримано, все інше, ніж тато з сином займалися разом, залишилося за кадром. Але і на цьому коротенькому відео помітно, обидва дуже скули і безмірно раді бути разом.

https://www.instagram.com/p/BOKXwonBCn9/

 

realpotap поганий тато

Ці гамбургери явно разова акція — просто захотілося чоловікові побалувати себе і сина. Судячи з того, наскільки Потап схуд за останні пару місяців, він дотримується дієти і явно харчується забороненими булочками з котлетами. Ну і Андрюша прихильник здорового харчування, але ж смачно ж😄

Передплатники посміялися разом з Потапом і Андрієм: «жахливий тато)))) 😂😂😂😂😂😅😅😅😅😄😃», «І ось як ти так міг 😍😍😹😹😹😹😹😹😹», «Поганий тато, принесіть мені теж погану їжу 😂😂😂😂»

Потап не скаржиться, але з сином зустрічається він явно значно рідше, ніж обидва того хотіли б. Трошки сумним виявився пост тритижневої давності, на якому видно, як Андрюша розмовляє з татом по скайпу.

https://www.instagram.com/p/BNKuU9Zhgqk/

 

realpotap Так і живемо)) (

Нагадаємо, на початку грудня Потап, в миру Олексій Потапенко і його дружина, мама Андрійка Ірина Горова приголомшили шанувальників сенсаційною новиною — виявляється така красива пара, яка разом вже вважали 15 років, насправді зовсім не разом. В інтерв’ю журналу « Отдохни » вони розповіли, що вже 5 років не живуть разом і офіційно розлучені.

https://www.instagram.com/p/BNe8YbiBKxX/

 

При цьому Олексій та Ірина зуміли зберегти дружні відносини і як і раніше разом ведуть бізнес. Звичайно, обох турбує, як позначиться їх розставання на дітях, але судячи з того, що було сказано, і цю проблему хлопці зуміли вирішити. Крім 8-річної загальної сина Андрія, Ірина і Потап виховували разом 19-річну дочку Горовий від першого шлюбу Наташу. На питання «Як ви розповіли дітям про розлучення?» Обидва відповіли:

Олексій: Діти його не помітили. Наташа вже доросла, все розуміє, у неї вже хлопець є … Андрюхе ми нічого не говорили. Діти залишилися з Ірою. Але ж тато-артист — це постійні гастролі, тому для дітей залишається такою нічого. Весь вільний час я віддаю їм!
Ірина: Нам вдалося розлучитися без скандалів і поділу майна. Ми поговорили з дочкою Наташею. Андрюша теж розуміє, що тато і мама не разом, але для нього це не стало травмою — адже Льоша і раніше весь час пропадав на гастролях і вдома бував рідко. До речі, Андрій іноді говорить: «У мене два тата і багато дідусів і бабусь»