Катя Осадча народила дівчинку?

Намедни з’явилася інформація про те, що телеведуча «1 + 1» Катерина Осадча стала мамою. Джерело з оточення Юрія Горбунова (саме його називають батьком майбутньої дитини, хоча офіційно цю інформацію не підтвердили ні телеведучий, ні його напарниця по проекту «Голос. Діти») нашептав в кулуарах, що Осадча таємно народила в одній з приватних клінік столиці і навіть назвав стать дитини, — дівчинка. Також джерело стверджує, що Юрій Горбунов та Катя Осадча вже офіційно оформили стосунки, а весілля зіграють після народження дитини.

Що з цього правда, а що брехня — «КП» в Україні «перевіряла в близькому оточенні майбутньої мами. Нас запевнили, що Катя Осадча все ще при надії і в понеділок візьме участь в зйомках новорічного вогника. Як бачите, приводів засумніватися в» таємних пологах «провідною більше немає. А ось чи є Катя з Юрою чоловіком і дружиною за станом на сьогоднішній день — відкрите питання, як і питання їхнього роману в цілому.

Вагітна телеведуча останнім часом з’являється на публіці в просторих нарядах.

Телеведуча програми «Світське життя» Катя Осадча виклала в Інстаграме фотографію в гарній червоній сукні. Незважаючи на вільний крій вечірнього вбрання, він все ж не зміг приховати від очей фанатів помітно округлий животик. Природно вони тут же почали бурхливе обговорення чергового підтвердження приємної новини.

Коментатори писали: «Коли народжувати будете?», «Прекрасна» та інше. Але для деяких ця новина, яка, втім, вже давно не новина, стала несподіванкою

«Де ви всі бачите животик ?!». Такому Хомі невірному відповіли: «Ми ж фанати, ми спостерігаємо)))».