Тіна Кароль написала свою першу книгу

Співачка Тіна Кароль стала письменницею і оголосила про початок різдвяного концертного туру.

Тіна Кароль написала дитячу книгу «Різдвяна історія». Знаменита співачка, пісню яку внесли в шкільну програму, подалася в письменниці. Так, тренер вокального шоу «Голос країни-7» написала дитячу книгу «Різдвяна історія». Видання побачить світ вже 19 грудня. Власне, співачка створила її саме до Дня святого Миколая та Різдва.

У книзі зібрані українські щедрівки, колядки та ноти до них. Тому діти зможуть не тільки читати, а ще й співати. Простим, гарною українською мовою Тіна розповідає історії про вічну боротьбу добра і зла, а ще — про силу слова і пісні. Книгу співачка написала за мотивами музичного фільму «Різдвяна історія з Тіною Кароль» . Фільм показували в минулому році і знову покажуть на каналі «1 + 1» в 2017 році на Різдво.

Тіна Кароль написала свою першу книгу

Тіна Кароль написала свою першу книгу

Ілюстрації створила відома пост-продакшн студія «Gloria FX». Це наші земляки, які отримали премію MTV Music Awards і працювали над кліпами Coldplay і Джастіна Бібера . Вони ж працювали над кліпом співачки «Твої гріхі» . Варто відзначити, що ілюстрували книгу вони безкоштовно. Це було їхнє бажання — зробити щось хороше для дітей.

Тіна Кароль написала свою першу книгу

У січні 2017 року Тіна Кароль їде в різдвяний концертний тур. Сольну програму «Різдвяна історія з Тіною Кароль » зможуть побачити 10 міст України. На сцену Оперного театру у Львові співачка вийде чотири рази: 3 і 4 січня. Виступає Тіна Кароль по 2 рази в день: о 16:00 і 19.00.