Неймовірно схудлий Юрій Горбунов прийшов на прем’єру мультфільму «Співай»

Актор і ведучий Юрій Горбунов став одним з «голосів» нового мультфільму «Співай», що недавно вийшов на великі екрани.

У кінотеатрі «Оскар» 16 грудня відбулася гала-прем’єра комедії «Співай» за участю зірок дубляжу (Юрій Горбунов, Анна Добриднєва та Женя Галич) і учасників вокального шоу «Голос. Діти-3 ». Також першими в Україні нову яскраву анімацію від творців фільмів «Міньйон» і «Секрети домашніх тварин» побачили Сніжана Єгорова, Анатолій Анатоліч з дружиною Юлією і дітьми, Тоня Матвієнко, Зоя Литвин з сином, сім’я актора студії «Квартал 95» Олександра Пікалова, переможець «Х-фактора» Костянтин Бочаров та інші гості.

Анна Добриднєва

Анна Добриднєва

Сніжана Єгорова

Сніжана Єгорова

Сніжана Єгорова з дітьми

Костя Бочаров

Костя Бочаров

Анатолій Анатоліч

Анатолій Анатоліч

Розповідаючи про свій досвід роботи над дубляжем мультфільму ведучий «Голос. Діти-3 »і« Голос країни-7 »Юрій Горбунов зауважив, що багато подій з фільму дійсно відображають реальність талант-шоу.

Неймовірно схудлий Юрій Горбунов прийшов на прем'єру мультфільму "Співай"

Юрій Горбунов, Анна Добриднєва та Женя Галич

Неймовірно схудлий Юрій Горбунов прийшов на прем'єру мультфільму "Співай"

Співачка Анна Добриднєва додає: «Анімація« Співай »- неймовірна, вона добра, з гумором, цікавими персонажами і, що найважливіше, — в ній багато музики! Всім раджу подивитися на новорічні свята ».

Анна Добриднєва

На питання, що спільного Женя Галич має зі своїм персонажем, музикант жартує: «Він так само погано співає, як і я. А про відносини з дівчатами — я ніколи не зустрічався з музикантом і ніколи б не зміг ». Фронтмен О.Torvald сказав, що залишився задоволений роботою над дубляжем: «Я хотів би займатися цим і надалі — мені б було цікаво озвучити якогось гопника», — каже Галич.

Женя Галич

 

Comments are closed.