Камалія опублікувала фото своїх старших дочок

Співачка Камалія поділилася знімком своїх трирічних дочок Арабелли і Мірабелла, одягнених в однакові наряди і головні убори.

Зоряна мама Камалія опублікувала в своєму Instagram фото підросли дочок — двійнят Арабелли і Мірабелла в суспільстві улюбленого тата і глави сімейства Мохаммада Захура. Одягнені принцеси, як завжди, в однакові сукні, на цей раз чорного кольору, а маленькі головки багатих спадкоємиць прикрасили мініатюрні корони.

Нагадаємо, що зовсім недавно трирічні двійнята вперше пройшлися по подіуму. Арабелла і Мірабелла поводилися спокійно і впевнено. Дівчатка охоче позували фотографам і з цікавістю спостерігали за тим, що відбувається. Для такого важливого заходу дизайнер Олена Бернацька приготувала для дітей та батьків однакові наряди. Камалія і її крихти наділи сріблясті сукні з пишними спідницями і облягають верхом — знамените сімейство виглядало дуже гармонійно.

Після дебютного виходу моїх принцес на подіум, мене засипали пропозиціями не зупинятися, але я поки не даю згоди.

Камалія балує своїх трирічних дочок-близнят, і це природно — вона має на це можливості і сили. Дівчата настільки довгоочікувані і улюблені для подружжя, що не балувати вони їх просто не можуть. До розвитку Арабелли і Мірабелла батьки ставляться дуже серйозно. Малятка захоплюються верховою їздою і відвідують студію Серебрянських, де займаються гімнастикою і танцями.