Анну Сєдокову розкритикувала старша дочка

Відому співачку і екс-солістку «ВІА Гра» Анну Сєдокову розкритикувала старша, 12-річна дочка Аліна. Виконавиця поділилася переживаннями з цього приводу зі своїми передплатниками в Instagram.

Анна Седокова зізналася, що її поведінка викликає невдоволення у дочки Аліни, яка днями буквально відчитала свою маму прямо в салоні автомобіля. Дівчинка переконана, що її батько не знає про існування слова «ні», яке коштувало хоча б іноді висловлювати деяким людям, особливо тим, кому варто було б відмовити. Старша дочка Седокової впевнена, що її мама занадто м’яка і дуже добра, через що і не може відмовляти.

Сама співачка задумалася над думками Аліни, розмірковуючи над тим, де саме проходить межа між «лошізмом і добротою». Виконавиця, незважаючи ні на що, вважає, що доброта — це головне в житті, проте не варто забувати, що людина нікому нічого не винен точно так же, як і йому нічого не повинні. При цьому у Анни Сєдокової є застереження, що це не стосується батьків і дітей. Виконавиця закликає віддавати щось, маючи на увазі час, увагу або які-небудь емоції, і не сподіватися на те, що це буде повернуто, а якщо шкода — то краще і не віддавати зовсім.