Світлана Лобода дала фору Кайлі Міноуг

Українська і австралійська пе віца з’явилися на публіці в однаковому вбранні.

Світлана Лобода влаштувала справжню битву нарядів у себе на сторінці в Інстаграме. Вона поділилася зі своїми передплатниками колажем з двох фотографій, на першій зліва відображена вона сама, а праворуч — Кайлі Міноуг. Обидві співачки одягнені в один і той же наряд — фіолетовий блискучий комбінезон на тонких бретелях від всесвітньо відомого модного будинку YSL. Правда, на Світлані ще були ультрамодні окуляри і витончені сріблясті човники на шпильці. А Кайлі доповнила свій наряд широким поясом і чорними босоніжками на підборах.

Українська артистка підписала колаж так: «Хороший був вибір костюма saint laurent)) На днях і красуні Кайлі Міноуг понра! А на кого вам нра більше?». І тут посипалися коментарі: «На тобі звичайно, ти стрункішою і костюм крутіше виглядає!», «Звичайно на вас! Фігура бомба і ноги довші!», «Я думаю тут очевидно! Зліва!» і так далі.

Судячи з відгуків, битву Кайлі програла і Світлана її обійшла. Як зазначив один з коментаторів Лободи: «Добре, що наша Світлана першої в цьому костюмі з’явилася, а то звинуватили б в плагіаті!».

Світлана Лобода дала фору Кайлі Міноуг

Comments are closed.