Анна Семенович славно потрудилася над собою

Російська артистка так схудла, що тепер купається в оваціях.

На своїй сторінці в І нстаграме Аня Семенович розмістила свіже фото, відзняте за лаштунками «Неблакитний Огонька». На новорічну вечірку, яку знімали вчора, співачка прийшла в гарній довгій сукні золотистого відтінку. Крій сукні підкреслив абсолютно всі вигини тіла артистки і якби там були зайві жирові складочки, то вони обов’язково були б у всіх на виду. Але Анна добре попрацювала над собою в останні місяці, тому приховувати від усіх свою талію вона не стала, адже вона у неї така тонка тепер!

Разом із зайвими кілограмами пішли і «року» з особи Семенович і вона реально стала виглядати набагато молодше за свої роки. За це фанати викупали артистку в оваціях, написали їй безліч коментарів з приємними компліментами, а також не поскупилися на лайки і майже вже 4 тисячі разів натиснули на сердечко під її знімком.

Як і раніше, Анна закликає всі своїх передплатників бути добрішими і встати на сторону добра, позитиву. За її словами, у позитивно налаштованих людей все в житті виходить. По всій видимості, її рецепт схуднення і полягає в тому, що просто потрібно частіше посміхатися і вірити в хороше майбутнє.