Віра Брежнєва знову хоче стати мамою

Шанувальники найсексуальнішої співачки здивовані новиною, що Віра Брежнєва знову буде матір’ю. Подібні плітки поширюються на просторах інтернету вже не перший рік, і ось сама Брежнєва вирішила прокоментувати подібні їм і розповісти про свої подальші плани.

За словами співачки, всі ці чутки не мають під собою ніякого реального грунту. Звичайно, у неї вже є двоє дітей, і зупинятися на них співачка не збирається, але на даний момент вона не є вагітною. Брежнєва не знає, звідки беруться такі чутки, і вони їй видаються дивними. Коли Віра завагітніє, вона не знає. Також стало відомо про благодійної діяльності співачки, зокрема про допомогу хворим на Снід. Віра Брежнєва є послом доброї волі ООН і планує покінчити з ВІЛ-епідемією до 2030 року.

Крім того, Брежнєва поділилася своїми планами на Новий Рік. Її новорічні виступи закінчуються 30 грудня, а Новий Рік співачка зустріне в колі своєї родини.

Нагадуємо, що Віра Брежнєва одружена з Костянтином Меладзе. Одружилася пара в Італії. У Віри двоє дочок – 7 та 15 років. Старша дочка Соня робить кар’єру в модельному бізнесі і добилася значних успіхів для свого віку.