Святковий манікюр 2017

Який дизайн обрати для нігтів, щоб він сподобався символу року Півню 

Аж не віриться, що до Нового року менш ніж два тижні. Передсвяткову метушню можна вважати офіційно розпочатою. Принаймні в мене і серед моїх знайомих вже витає в повітрі відповідний настрій, коли всюди вчуваються різдвяні дзвіночки, а, крокуючи примерзлим тротуаром, наспівуєш різдвяних пісень.

f456efefe52d120d6e9efe44e9782d6d

До речі, ще один визначник, що до свята близько – манікюр, бо те, що прикрасити до свят треба не тільки ялинку, а нігтики, це вам скаже будь-яка красуня. Втім записатись на манікюр в салон і зробити покриття на нігтях діло не хитре, значно важче вибрати дизайн, що прикрашатиме нігтики найближчі тижні. Муки вибору мене бентежили кілька днів, а в пошуках ідеального дизайну я «перегортала» весь Instagram та Інтернет. Зате тепер я знаю все про відтінки, кольори та орнаменти на нігтях, що будуть модними у прийдешньому році. І своїми знаннями готова поділитись і з читачами мого блогу у «Львівській газеті”.

cebb70be4ae8379034698be707633efa

Якщо проаналізувати манікюр на модних показах та на сторінках глянців, виходить, що в тренді недбало нафарбовані нігті з графічним дизайном. Але в українських реаліях все інакше. Нашим красуням подавай гель-лак впритул до кутикули і сніжинки з камінчиками на нігтях. Так на зиму 2017 модниці обирають на нігтях різноманітні зимові атрибути – сніжинки, ялиночки, оленів та інших героїв. Майстри манікюру підказують, що з допомогою різнокольорових трикутників можна створити схематичну ялинку на безіменних пальцях, що стане гарною альтернативою звичайній хвої на нігтях. Не гріх цього сезону додати блискіток на нігті, які зімітують сніговий блиск. Традиційно в зимовий період повертається в нігтьову моду орнаменти-светрики, що були в тренді вже кілька років поспіль.

ffe33e8a6038db0167712bcfb107e785

Якщо говорити про кольори на нігтях, то у 2017 році переважатимуть холодні зелені тони, насичений червоний, а також синій, глибокий фіолетовий, ніжний блакитний і металевий, а також відтінки з золотим відблиском. Нікуди не поділись з нігтьової моди і усіма улюблений манікюр в стилі nude, а також класика – французький манікюр. А ще у тренді кольори, що нагадують коштовне каміння.

novogodniy-manikyur-2016-uzor

А щодо довжини нігтів, то у прийдешньому році у фаворі короткі нігті. Півень все ж таки птах господарський, сільський і любить природність. А щодо форми: мигдаль, м’який квадрат чи овал – то вже обирати вам.

novorchniy-mankyur-2016-foto-pdbrka-gel-lak_4010

Я ж на прийдешній Новий рік, щоб задобрити символ року, зробила червоний манікюр з оленями на безіменних пальцях – усе, як диктує мода. Але як виявилось, я не дуже вже й в тренді – наступного разу нігті доведеться добряче вкоротити.