Віра Брежнєва дала кілька порад, як зробити новий рік по-справжньому новим

До новорічних свят залишилося всього тиждень і це дуже вдалий час для підбиття підсумків року, що минає. А також — для планів на майбутнє. Подібним займаються і зірки, більш того — деякі навіть діляться порадами, як зробити наступний рік по-справжньому новим. Так, у своєму блозі Віра Брежнєва дала кілька порад, що потрібно обов’язково встигнути зробити в 2016 році.

«Давайте поговоримо про те, що важливо завершити в цьому році, щоб Новий рік став дійсно новим. Важливо закінчити деякі етапи, щоб вони не переходили в наступний рік.

1) В кінці кожного року важливо постаратися роздати борги, якщо вони у вас є. Навіть самі мінімальні. Щоб в новий рік увійти без боргів. І це не обов’язково гроші. Може, речі, які ви взяли і забули віддати, предмети. Пам’ятайте, що це енергія. Очистіть свою енергію від всього, що не ваше і віддайте щось, якщо позичили.

2) Якщо ви когось в цьому році образили, постарайтеся попросити вибачення у цієї людини, навіть якщо він не пробачить, просто зробіть це, щиро.

3) Якщо вас хтось образив, але після визнав, що не мав рації і попросив вибачення — вибачте. З образою в серці живеться важче, а навіщо цей багаж брати з собою в наступний рік?

4) Якщо ви за весь рік не зробили жодного хорошого, нехай навіть самого маленького, справи — зробіть. Вам же буде радісніше, що прожили цей рік не дарма », — написала Віра.

Також співачка порадила не тримати свої почуття і емоцій всередині. Любіть — зізнайтеся, зліться — розкажіть.

5) Якщо вас щось мучить — скажіть про це. Не тримайте в собі, не беріть це в новий рік. Кожну ситуацію, кожну проблему потрібно промовляти. Лише знаючи, в чому проблема, можна розв’язати цю проблему, якщо є обопільне бажання.

6) Якщо ви когось любите або вам хтось подобається, але ви поки не зізналися у своїх почуттях — зізнайтеся. Любити — це прекрасно, любові не треба соромитися, любові не треба боятися. Будь-яка симпатія повинна себе проявляти, навіть якщо вона без взаємності, але, проявивши її, ви звільнитеся від болісних думок — сказати / не сказати. Говоріть. Ніхто не знає, що нас чекає завтра. Ми живемо сьогодні. Зараз. Чи не можете сказати — напишіть, намалюйте, заспівайте. Живіть, любіть і не бійтеся почуттів.

7) Якщо в цьому році хтось вам допоміг, зробив для вас щось хороше, а ви вчасно не подякували — подякуйте зараз. Це зробити ніколи не пізно. А людині, яка для вас щось зробив, завжди буде приємно це почути », — порадила знаменитість, додавши:« Бажаю всім нам закінчити рік з легким серцем і вдячністю ».