Володимир Зеленський розповів, кого вважає кращим політиком

Відомий український комік Володимир Зеленський під час прес-конференції, присвяченій виходу фільму «Слуга народу», розповів про своїх кумирів в політиці. Кращими він назвав Рузвельта і Черчілля, які за короткий термін змогли досягти висот.

Інтерв’ю з журналістами відбулося 23 грудня, після чергової прем’єри фільму від студії «Квартал95» — «Слуга народу». У фільмі розповідається про людину, який став президентом України. Звичайний виходець із народу став контролювати все в своїх руках і домігся чималих висот, включаючи боротьбу з корупцією і нарахування справедливих зарплат. «Слуга народу» виходить в кінотеатрах, і лише в наступному році буде показано на телебачення.

Комік акцентував увагу на тому, що в дипломатів цінує виключно тих людей, які змогли зберегти історію і культуру свого народу, а також вирішили військовий конфлікт без значних втрат. Такими словами Зеленський в черговий раз тонко натякнув, що нинішній президент України Петро Порошенко не входить до цього числа. Своїми кумирами гуморист назвав Черчілля, Рузвельта, Петра Великого, Наполеона Бонапарта. Видатним політиком шоумен назвав Конрада Аденауера.

За його словами, саме цей дипломат зміг підняти Німеччину з руїн, що і робить його кращим президентом. Можливо, цього ідеалу Зеленський і планував домогтися у фільмі «Слуга народу», де грає головну роль.