Аніта Луценко відповіла всім кривдникам

Публічним людям не звикати до критики і негативних коментарів, адже завжди знайдуться ті, кому не догодиш своїми позиціями, заняттями, висловлюваннями. І це точно знає Аніта Луценко, яка лицем до лиця зустрілася з негативними коментарями в своєму блозі. Однак фітнес-тренер впевнена, що щасливі люди не стануть писати поганого, тому відповідати своїм кривдникам тим же вона не буде.

«Нещодавно мене запитали, як я справляюся з негативними коментарями. Тут все дуже просто. Якщо людина коментує негативно, то це означає тільки одне — він віддає простору назовні те, що сам має », — пише Аніта.

Однак спортсменка зазначає, що буває конструктивна критика, і це лише мотивує її бути краще.

«Ніколи ні я, ні Віра Брежнєва, ні Вікторія Бекхем не сидітимуть і писати злісні коментарі під чиїмись постами або статтями … навіть якщо щось не сподобалося. Швидше за все, просто пропускаєш і все! Нічого поганого щасливі люди не пишуть! А коментарі нещасних — це пусте, і немає сенсу з цього приводу морочитися. Але рідко буває і конструктивна критика і це, як правило, те, що спонукає бути ще краще. Це більш захоплює, ніж ображає », — вважає Аніта.