Стоп, знято: ведуча популярної телепередачі повідомила про закриття шоу

Телеведуча програми «Орел і решка. Шопінг» Маша Івакова опублікувала в Instagram пост про закриття шоу.

Ведуча популярної тревел програми «Орел і решка. Шопінг» Маша Івакова на своїй сторінці в Instagram повідомила про останній випуск шоу. Шанувальники телепередачі були вкрай  засмучені. У коментарях вони звертаються до організаторів проекту з благаннями про скасування такого шокуючого рішення.

«Уже через тиждень ви побачите наш останній випуск «Орел і Решка. Шопінг». Дааа.. три роки життя нон-стоп.. Нові міста, перельоти, люди, часові пояси, нова їжа, знову багаж, затримки рейсу, сміх і сльози, кілометри прослуханої музики, безсонні ночі, пейзажі, від яких завмирало серце, і найдивніші покупки на світі.. і тільки нам зрозуміло, чому робота мрії зовсім не робота мрії, але все ж це найулюбленіша робота на світлі. Стоп. Знято.» — поділилася Маша

Відзначимо, програма «Орел і решка. Шопінг» вийшла на екрани в 2013 році. За цей час проект став популярним, адже в шоу ведучі пропонують глядачам захоплюючу подорож відомими місцями і закладами популярних міст світу, де можна купити цікаві штучки.

Як і в програмі «Орел і решка», ведучим дають можливість випробувати свою долю у вигляді монетки. Від їхнього вибору — «орел» чи «решка» — залежить, чи будуть вони розгулювати містом із золотою картою або ж будуть економно витрачати свої 100 $. У програмі «Орел і решка. Шопінг» ведучі показують, як можна бюджетно витратити гроші на цікаві покупки, а також, що можна оригінальне придбати за велику суму грошей. Весь цей час проект виходить в ефір із беззмінною телеведучою — Машею Іваковою.

Comments are closed.