Наречена Віталія Козловського позувала без косметики на обличчі

З тих пір як українці познайомилися з Раміною через екрани своїх телевізорів, її ніхто не бачив без макіяжу. Незважаючи на те, що дівчина українського музиканта має розкішними зовнішніми даними, вона ретельно стежить за собою і на людях з’являється завжди «при повному параді». Але з якоїсь причини Раміна зважилася на відверту зйомку і її відвертість полягає в тому, що вона постала перед багатомільйонною публікою такою, яка є.

Відсутність гриму на обличчі у коханої Віталія Козловського нітрохи не зіпсувало її зовнішності. Багатьом своїм передплатникам в такому вигляді вона сподобалася ще більше, ніж з нафарбованими губами і очима. Східні риси обличчя і карі очі просто не можуть бути не красивими, тому Раміна може собі дозволити не фарбуватися взагалі. Тим більше, що якщо якісь недоліки і були на обличчі у неї, то їх усунув пластичний хірург в далекому минулому цієї красуні.

Компліменти, як і лайки, з’являються під новою фотографією Раміна Есхакзай із завидною швидкістю, а це означає, що інтернет-публіка в захваті від неї.