Тетяна Котова збентежила передплатників відвертим знімком

Колишня солістка групи ВІА-Гра регулярно демонструє публіці в соціальній мережі Інстаграм достоїнства своєї фігури. Тим більше, що Тетяні є, що показати. Її ідеальна фігура — об’єкт для заздрості представниць прекрасної статі і захоплення для чоловіків. Сьогодні Котова поділилася провокаційним знімком в нижній білизні з мереживом і підписала його так: «Нижня білизна, як вища освіта — його мало хто бачить, але разом з ним відчуваєш себе гідно і впевнено. А впевненість, як відомо, завжди була синонімом успішності і гармонії з навколишнім світом. ».

Більшість передплатників погодилися з думкою співачки. Їй написали кілька десятків компліментів, а також не поскупилися на лайки близько 9 тисяч чоловік. Така популярність екс-солістки ВІА-Гри в Інстаграме обумовлена тим, що вона не соромиться бути самою собою і виставляти напоказ фото з особистого архіву. Чим простіше зірка, тим більше людей до неї тягнеться — це якраз про Таню Котової.

Безліч аналогічних коментарів залишили під новим знімком співачки її шанувальники: «Просто бомба! Неймовірна !!!! »,« Приголомшлива, як завжди на висоті! »,« Нереальна) ».