Віталій Козловський явно закоханий в одну з колишніх учасниць проекту «Холостяк»

Уже всі знають про те, що Віталій Козловський зустрічається з Рамін Есхакзай, яка шукала свою любов в шоу «Холостяк», але так і не дійшла до фіналу. Про майбутнє весілля пара мовчить, але за їхніми фотографіями помітно, що Віталій в буквальному сенсі без розуму від своєї дівчини. Раміна теж не приховує своїх почуттів і нерідко визнається в любові Козловському, коли підписує фото з ним в Інстаграме.

На цей раз співак поділився свіжим знімком, де у нього на руках сидить кохана, а він від задоволення аж очі закрив. Підписав він це фото так: «Відчуваю світло навіть із закритими очима …». Передплатники не можуть нарадуватися тому, що Віталій як видно вже знайшов ту саму єдину, яка в майбутньому стане матір’ю його дітей.

Цю пару регулярно купають в компліментах. Їм бажають якнайшвидшого продовження відносин, тобто весілля і офіційного одруження. Також, Раміну і Віталія в буквальному сенсі слова просять скоріше задуматися про дитину, тому як вони обидва неймовірно красиві, а у красивих і люблячих один одного батьків народжуються виключно хороші дітки.